Reviews

Hieronder kunt u de ervaringen lezen van mensen die u al voor zijn gegaan voor een verblijf bij B&B Zomerrust.
 
Laura Zwinkels Avatar
Laura Zwinkels
We zijn een nacht bij Rob verbleven. Een mede Nederlander die hier een B&B is begonnen na gedient te hebben bij de Dutchbat in Sebrenitsa. Gastvrij ontvangen, lekker gegeten, heerlijk gezwommen in het zwembad en leuke gesprekken met mede reizigers die er tegelijkertijd verbleven. Van Rob en zijn vriendin meer geleerd over Bosnie en Herzegovina en het verleden en heden na de oorlog. Je slaapt op de zolder van het huis in een slaapzaal, goede bedden. In zijn eigen huis kun je de badkamer gebruiken. De omgeving van het huis is prachtig en idyllisch. – 8/14/2023
Don van Doorn Avatar
Don van Doorn
Fantastisch verblijf gehad! Vooral de tour die Rob geeft is een absolute aanrader. Lees de website van Rob even door om jezelf te verdiepen in het verhaal.

De accommodatie is ontspannen en je bent uitgenodigd in Rob zijn huis. Er wordt geslapen op de slaap zolder samen met eventuele overige gasten. S’avonds wordt er gezellig een drankje gedaan met de gasten en er wordt gekeken naar individuele behoeften van de gasten.

Kortom een aanrader vooral in combinatie met de tour en Rob zijn verhaal.
– 7/31/2023
Sele Has Avatar
Sele Has
Leuke plek, aardige mensen, goede service. – 7/01/2022
 

Met een groep van 10 man, waaronder meerdere niet-veteraan, in 2019 bij Rob geweest.
Bewonderenswaardig hoe hij Zomerrust opgebouwd heeft. Geslapen in de 12-persoons slaapzaal. Prima vertoeven. Rob nam ons mee naar enkele bijzondere locaties waar je de "sfeer" van destijds gewoon nog proefde. Voor ons als niet-veteraan al bijzonder... Zeker van plan om Rob nog een keer te bezoeken.

Dutchbat veteraan

B&B Zomerrust
0.0 Sterren – Gebaseerd op Bezoekers Reviews
Video afspelen