Donateurs

Als er geen gasten zijn werk ik dagelijks aan het verbeteren van het gastenverblijf en de boerderij. Dit doe ik grotendeels door houtbewerking. Momenteel ben ik een grote werkplaats aan het bouwen door middel van de Timber Frame techniek. Een van mijn toekomstplannen is om hier uiteindelijk ook workshops houtbewerking te kunnen geven aan lokale deelnemers en/of gasten. Een ander toekomstplan is om houten chaletjes als gastenverblijf te bouwen. Op die manier kan ik meer privacy en comfort aanbieden. Dit vergt echter veel tijd en middelen.
Zomerrust draait grotendeels op donaties, daarom ben ik altijd op zoek naar donateurs.
 
Met donaties draagt u bij aan:
 
– Het aanschaffen van bouwmachines en hout voor de werkplaats
– Het uitbreiden van gastenverblijf (chaletjes)
– Zorgen voor geredde zwerfhonden: 
Bosnië kampt met een groot zwerfhonden probleem en ik doe wat ik kan om ze te helpen. Ik neem ze in huis, zorg voor castraties, vaccinaties en ik post oproepjes om ze te laten adopteren naar een beter land. 
– Het maken van youtube filmpjes: 
Het maken van mijn youtube filmpjes vergt veel tijd en energie. Momenteel word ik vrijwillig geholpen door een vriendin die filmmaakster is. Zij edit de beelden en zorgt elke week dat er een leuk eindresultaat te bekijken is. Ik film met mijn telefoon en dit levert soms problemen op bij het editten of opslaan van de beelden. We zijn opzoek voor bijdragen zodat we betere opname apparatuur kunnen aanschaffen, en zodat er een klein budget is voor het editten en online marketing. Met deze investeringen kan het youtube kanaal uiteindelijk ook voor inkomsten zorgen.
 

Met een groep van 10 man, waaronder meerdere niet-veteraan, in 2019 bij Rob geweest.
Bewonderenswaardig hoe hij Zomerrust opgebouwd heeft. Geslapen in de 12-persoons slaapzaal. Prima vertoeven. Rob nam ons mee naar enkele bijzondere locaties waar je de "sfeer" van destijds gewoon nog proefde. Voor ons als niet-veteraan al bijzonder... Zeker van plan om Rob nog een keer te bezoeken.

Dutchbat veteraan

B&B Zomerrust
0.0 Sterren – Gebaseerd op Bezoekers Reviews
Video afspelen